Boc mulţumeşte UDMR şi se declară convins că împreună vor culege roadele deciziilor grele

boc_si_bela
boc_si_bela

Premierul Emil Boc a mulţumit, sâmbătă, în discursul rostit la Congresul UDMR, acestei formaţiuni, lui Marko Bela şi miniştrilor care reprezintă Uniunea, exprimându-şi convingerea că "împreună" vor culege "roadele" deciziilor grele luate în timpul guvernării.

Preşedintele PDL a apreciat, în discursul său, că "profesionalismul, consecvenţa şi rescpectul cuvântului dat" au făcut ca UDMR să fie un partid respectat pe scena politică şi un partener credibil de guvernare, informează Mediafax.

Emil Boc a mulţumit UDMR pentru "tăria, solidaritatea şi sprijiinul" acordate într-o perioadă dificilă, lui Marko Bela pentru "echilibrul şi înţelepciunea" sa, precum şi miniştrilor UDMR pentru "profesionalismul" în actul de guvernare.

"Vreau să vă mulţumesc pentru tăria, solidaritatea şi spijinul acordate în aceste vremuri grele, când am avut puterea să facem ce a trebuit pentru ţară şi mai puţin ce ne-ar fi plăcut", a spus Boc.

Emil Boc i-a mulţumit preşedintelui UDMR, Marko Bela, spunând că "experienţa sa politică, echilibrul şi înţelepciunea" au contribuit la stabilitatea ţării şi a guvernării.

"Vreau să ştiţi că am fost împreună şi când am avut 50.000 de lideri sindicali şi atunci când am luat decizii grele", a spus Boc.

De asemenea, el le-a mulţumit şi miniştrilor UDMR pentru profesionalismul de care au dat dovadă în actul guvernării, precizând că a ţinut cont de părerile colegilor din coaliţie în ceea ce priveşte legea salarizării, reforma în sănătate, drepturile de autor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel