Boc, mesaj către clujeni pentru a face copii

Emil Boc i-a îndemnat, miercuri, pe locuitorii Clujului  să facă copii, spunând că "Primăria se preocupă de asigurarea locurilor în creşe".

 Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că obiectivul Primăriei este ca municipiul să depăşească Bucureştiul în materie de calitate a actului educaţional, de la preşcolar până la universitar.

 "Anul viitor vom reuşi să acoperim toate solicitările care există în Cluj-Napoca pentru locuri în creşă, astfel încât mesajul meu către clujeni este «faceţi copii», că Primăria Cluj-Napoca se preocupă de asigurarea locurilor din creşe. Am investit foarte mulţi bani în ultimii ani în creşe moderne, europene. Obiectivul nostru este să depăşim Bucureştiul în materie de calitate a actului educaţional, de la preşcolar până la universitar, şi să devenim cel mai bun oraş din ţară în materie de educaţie preuniversitară", a spus Boc.

 Potrivit acestuia, în prezent există un deficit de peste o sută de locuri în creşe, care va fi acoperit anul viitor în urma deschiderii unei noi creşe în centrul municipiului.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel