Bill Gates, avertisment: Virus mortal! Zeci de milioane de decese într-un an

Bill Gates transmite un avertisment îngrijorător.

Omul de afaceri Bill Gates avertizează că 30 de milioane de oameni ar putea deceda, doar într-un an. Cauza morților, potrivit acesuia, ar fi un virus mortal care se transmite prin aer.

Bill Gates a tras un semnal de alarmă și cere autorităților să finanțeze lupta împotriva unor astfel de viruși, scrie Business Insider. În caz contrar scenariul ar fi unul tragic.

„Epidemiologiștii susțin că un virus mortal care se transmite prin aer, virus care are o viteză de propagare mare, ar putea ucide 30 de milioane de oameni în mai puțin de un an”, a declarat acesta.

[citeste si]

Bill Gates face aceste afirmații în condițiile în care americanii au decis să nu mai colaboreze cu alte zece țări în cadrul unei organizații create pentru a lupta împotriva unor infecții ce pot afecta omenirea, respectiv Global Health Security Agenda.

Recent, Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, care a cheltuit miliarde de dolari pentru a susține un efort filantropic pentru îmbunatățirea sănătății la nivel mondial, a declarat că: „Următoarea epidemie ar putea fi cauza unui terorist care va folosi ingineria genetică pentru a crea o versiune sintetică a virusului variolei ... sau o tulpină super-contagioasă și mortală a gripei”, scrie și The Guardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel