Băsescu va decide cine va câștiga prezidențialele, afirmă Lăzăroiu

sebastian-lazaroiu
sebastian-lazaroiu

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu a declarat, miercuri, la RFI, că Mișcarea Populară va avea "o influenţă foarte importantă în candidatura de centru-dreapta din 2014" și speră că va fi la fel de mare ca cea a președintelui Traian Băsescu, care va decide cine va câștiga scrutinul prezidențial.

Întrebat ce rol va juca Traian Băsescu în Mișcarea Populară, Sebastian Lăzăroiu a declarat: "Preşedintele nu se va implica direct în activităţile fundaţiei, dar în mod evident şi am discutat asta cu domnia sa, va sprijini activităţile şi cât va fi preşedinte şi evident, după ce nu va mai fi preşedinte, deci ăsta-i genul de implicare, pe care noi o vedem în momentul ăsta".

Potrivit consilierului prezidențial, "şi dacă va rămâne o fundaţie, (Mişcarea Populară-n.r.) va avea o influenţă foarte importantă în candidatura de centru-dreapta din 2014. O influenţă, sper eu, în special la nivelul acesta al valorilor, al principiilor, al susţinerii valorice, dar pe de altă parte, sper să aibă o influenţă la fel de mare, cum va avea preşedintele Traian Băsescu. Eu cred că preşedintele Traian Băsescu va decide, cu sprijinul pe care-l va avea, cine va câştiga prezidenţialele din 2014", a afirmat Sebastian Lăzăroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel