Băsescu: Cel mai bine e să nu furi statul, să cumperi de la privați

Președintele Traian Băsescu spune că este foarte bine că își va începe activitatea comisia parlamentară care anchetează terenul cumpărat pe numele fiicei sale, pentru că este un prilej ca politicienii să învețe să fie cinstiți și să nu fure terenuri de la Agenția Domeniile Statului (ADS).

Un reporter Antena 3 a vorbit cu șeful statului, sâmbătă, când acesta din urmă era la cumpărături la un supermarket din nordul Capitalei. Președintele a spus că nu vrea să vorbească despre politică și nici despre terenul retrocedat iubitului Ioanei Băsescu, avocatul Petru Pricop, pentru că nu vrea să se bage în viața acestuia.

"Așa știi tu? Hai, mă", a replicat Băsescu, întrebat despre terenul de 10 milioane din Ștefănești. "Măcar să primească cineva o groază de bani. Da', din câte ştiu, iar aţi avut o campanie de intoxicare", a mai șeful statului, la insistenţele reporterului.

Traian Băsescu spune că nu este deranjat de comisia care va cerceta cum s-a făcut tranzacția cu terenuri din Călărași.

"Nu-i rău deloc. Poate învaţă şi politicienii să fie cinstiţi, să ia credite, nu să fure terenuri agricole la ADS . Cel mai bine e să nu furi statul, să cumperi de la privaţi, cu credit", a precizat Traian Băsescu, în timp ce își împingea căruțul de cumpărături spre mașină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel