EXCLUSIV  BARONIZARE PSD. Dobre: N-am fost niciodată de acord cu ACEST CUVÂNT. Nu-l MERITĂ- VIDEO

Roxana Neagu / 07 Martie 2018 / 08:46 Salveaza PDF Comentarii
PSD
Descriere foto: PSD

Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, a vorbit, în interviul DCNews, despre baronizare și rotația cadrelor. 

Baron și fief, două cuvinte neacceptate de către purtătorul de cuvânt al PSD

”N-am fost niciodată de acord cu acest cuvânt, fief, și nu sunt nici acum, are o conotație peiorativă și eu cred că colegii mei care conduc unități administrativ teritoriale, consilii județene, administrații județene nu merită acest apelativ. El s-a născut din negura timpul, dar eu, personal, nu achiesez la acest cuvânt.” a afirmat Adrian Dobre. 

”Dacă un șef de organizație județeană, un președinte de consiliu județean obține rezultate care-l legitimează la vot în fața oamenilor și are mai mult mandate, eu cred că este decizia oamenilor din județul respectiv. De aici până la a spune că este o baronizare cred că este un pas mare. Termenul de baron, nu știu alții cum îl simt, dar mie mi se pare a avea o nuanță peiorativă și nu-l agreez.” a subliniat acesta. 

Scopul rotației cadrelor

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că ”Rotația cadrelor, din câte am citit, venea de la Elena Ceaușescu și era o spaimă sau o frustrare a fostei soții a dicatorului că anumiți oameni și-ar putea crea relații teritoriale, care să-i afecteze poziția lui Nicolae Ceaușescu. Erau schimbați atât de repede în poziții care nu aveau nicio legătură una cu cealaltă, încât performanța lor scădea foarte mult, acesta era și scopul.” 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27