Bărbat din Botoșani, lovit cu sabia în cap de prietenul său

Bărbat din Botoșani, lovit cu sabia în cap / Foto: Pixabay
Bărbat din Botoșani, lovit cu sabia în cap / Foto: Pixabay

Bărbat din Botoșani, lovit cu sabia în cap de prietenul de pahar.

Un bărbat de 36 de ani din Botoșani a fost lovit cu o sabie în cap şi a ajuns, transmite PRO TV. Medicii l-au consultat, iar în urma investigaţiilor au stabilit că rana nu este foarte gravă, aşa că i-au acordat primele îngrijiri în Unitatea de Primiri Urgențe, şi l-au lăsat să plece acasă.

Poliţiştii au fost însă anunţaţi despre cele întâmplate, şi au vrut să stea de vorbă cu presupusului agresor. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, prieten de pahar cu victima. Oamenii legii au aflat că cei doi au băut împreună, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Cearta degenerat repete în bătaie, iar victima a fost lovită cu o sabie în cap.Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violențe. Totodată, aceștia cercetează şi dacă individul deţinea legal acea armă albă. Între timp, victima a depus oficial plângere împotriva agresorului.

VEZI ȘI: CRIMA care a șocat Belgia. O mamă a fost ucisă pe stradă, în timp ce își plimba bebelușul în cărucior

Bărbat, mort după ce a fost lovit în cap cu o scândură, tot la băutură

Dacă în cazul de la Botoșani bărbatul a scăpat ușor, cu doar câteva răni, un bărbat din Galați a murit după ce s-a certat cu un prieten de pahar. Conflictul a izbucnit duminică seară în apropierea unui bar din Drăgănești, județul Galați. Victima, lovită în cap cu o scândură, a fost transportată la spital în stare gravă. Acolo însă, în ciuda eforturilor medicilor, a survenit decesul. 

Surse apropiate anchetei, au spus că între victimă și autor a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, care a degenerat în violență extremă. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurările în care s-a produs incidentul. Presupusul agresor a fost reținut de polițiști și va fi dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Galați cu propunere de arestare preventivă. Din păcate, acestea nu sunt cazuri singulare. De multe ori se întâmplă ca pe fondul consumului de alcool să apară astfel de tragedii.

VEZI ȘI: Bărbat găsit mort, cu două cuțite înfipte în piept, în Maramureș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel