CRIMA care a șocat Belgia. O mamă a fost ucisă pe stradă, în timp ce își plimba bebelușul în cărucior

Crimă Belgia. Mamă, înjunghiată pe stradă / Foto: Pixabay
Crimă Belgia. Mamă, înjunghiată pe stradă / Foto: Pixabay

Crimă înfiorătoare în Belgia. O mamă a fost ucisă pe stradă, în timp ce își plimba bebelușul.

Caz cutremurător în Belgia. O tânără mamă a fost omorâtă în plină stradă, în timp ce își plimba bebelușul în cărucior, informează La Libre.

Este vorba despre o femeie de 36 de ani care a fost înjunghiată mortal, duminică seara, într-un cartier din Evere, pe stradă, în timp ce își plimba bebeluşul. Victima a fost înjunghiată din senin, în gât, cu un obiect ascuţit, cel mai probabil un briceag. Femeia, care mai avea doi copii, a murit la spital, la scurt timp după incident. Din fericire, bebelușul nu a fost rănit. Rudele femeii sunt în stare de șoc și au primit ajutor de specialitate. Momentan nimeni nu înțelege cum s-ar fi putu întâmpla așa ceva și de ce. Întregul oraș este încremenit de acest caz, mai ales că suspectul nu a fost încă arestat.

“Moartea acestei mame a trei copii este o tragedie pentru familia ei, pentru rudele ei și pentru municipalitatea Evere. Suntem alături de ei și le vom oferi tot sprijinul necesar”, a declarat primarul localității Evere, Ridouane Chahid.

 

Bărbat din Maramureș, găsit mort cu două cuțite înfipte în piept

O crimă la fel de odioasă a avut loc și la noi în țară. Un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost găsit mort, duminică dimineață, cu două cuțite înfipte în piept. Descoperirea macabră a fost făcută în zona unei pălincării din Maramureș. 

Primele informații arată că bărbatul găsit mort ar fi proprietarul acesteia. La fața locului au intervenit echipajele de urgență care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. În cauză a fost demarată o anchetă, iar trupul neînsuflețit va fi supus necropsiei.

Polițiștii l-au identificat și reținut pe presupusul criminal. El a acuzat stări de rău și a fost dus cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Potrivit antena3.ro, presupusul criminal a vorbit cu o femeie din localitate căreia i-a spus că a găsit un bărbat mort, iar apoi s-a făcut nevăzut. Femeia a mers la locul indicat, a văzut victima și a dat alerta. Între victimă și agresor ar fi izbucnit un scandal pe fondul consumului de alcool. 

VEZI ȘI: Crimă în Galați. Un bărbat a murit ce a fost lovit în cap cu o scândură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel