Banii daţi primăriilor au fost tăiaţi de la alte ministere, afirmă Ponta

Victor Ponta a acuzat vechea putere că a dat bani primăriilor PDL nu din fondul de rezervă, unde aceste sume nu erau disponibile, ci prin tăieri de la ministere, Ponta anunţând că o informare privind proveninenţa acelor fonduri va fi prezentată cât de curând.

 Întrebat la Ministerul Economiei dacă banii s-au întors de la primării, acesta a declarat că da, iar în acest sens, ministrul de Finanțe va prezenta o situație clară în cursul zilei de miercuri. " Toți banii care n-au fost cheltuiți până marțea trecută, în ziua emiterii și publicării OUG în Monitorul Oficial, toți acei bani s-au întors la Ministerul de Finanțe. O să vă dau datele exact", a răspuns el.

 "În același timp, am solicitat ministrului de Finanțe să primim – sper poate chiar azi, în ședința de Guvern – o informare de unde a luat dl Ungureanu acei bani. Pentru că nu îi avea în Fondul de rezervă. Și o să vedeți că i-a tăiat de la educație, de la sănătate, de la muncă, să le dea… Știți dvs cum îi cheamă pe baronii ăștia pedeliști", a acuzat primul-ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel