Avocatul lui Trump, scrisoare pentru Iohannis. Chirieac, despre șansa istorică a României

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Bogdan Chirieac, analist politic, a avut o reacție după ce a citit scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, către Klaus Iohannis în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor.

”Este prima geană de lumină din statul subteran din România. Este prima geană de lumină venită din exterior, tocmai din SUA. Sper că scrisoarea lui Rudolph Giuliani, om de specialitate, a fost procuror înainte să fie primar, un om care cunoaște mecanismele justiției, să fie un punct de cotitură pentru statul de drept autentic din țara noastră. După foarte mulți ani, România primește o veste cu adevărat foarte bună din SUA. Din acest moment, statul subteran nu va mai avea cauționare, indiferent de abuzurile săvârșite, din partea Washingtonului”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

”Fiecare virgulă din scrisoare este adevărată... cu abuzuri, cu ascultări ilegale, cu monstruozități, cu întoarcerea înainte de 1989. Totul este adevărat. Mesajul este în totală contradicție cu mesajele date până acum de Ambasadorul Hans Klemm. Domnia sa a sprijinit necondiționat sistemul juridic din România și pe doamna Kovesi. Sper din tot sufletul că ce a transmis Giuliani este și punctul de vedere al administrației americane. Sper din tot sufletul că Mike Pompeo va avea același punct de vedere și departamentul de stat va începe să privească și realitatea din România”, a mai zis analistul politic.

Realitatea din România, descrisă la pixel

”Probabil că, după această scrisoare, vor mai urma și alte măsuri. Departamentul de stat a fost indus în eroare ani de zile prin mijloace specifice. Acum vine Giuliani și face o descriere la pixel a realităților din România. Pentru prima dată, SUA conștientizează la ce am asistat în România”, a adăugat Bogdan Chirieac.

”Șansa noastră rămâne America. Europa ne-a mai desfăcut în bucăți de-a lungul istoriei, America niciodată! Doar ne-a ajutat la Marea Unirea din 1918!”, a subliniat analistul politic.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel