AVION DOBORÂT în UCRAINA. Washingtonul "foarte preocupat" de accesul limitat al OSCE

steag
steag

AVION DOBORÂT în UCRAINA. Secretarul de stat american John Kerry i-a exprimat sâmbătă omologului său rus Serghei Lavrov "profunda îngrijorare" a Washingtonului față de condițiile de acces pentru observatorii internaționali la locul prăbușiri avionului malaezian în Ucraina.

AVION DOBORÂT în UCRAINA. Statele Unite sunt foarte preocupate de faptul că, pentru a doua zi consecutiv, anchetatorilor internaționali și OSCE li s-a refuzat accesul adecvat la locul prăbușirii", a raportat Departamentul de Stat referindu-se la această convorbire telefonică, informează Agerpres.

AVION DOBORÂT în UCRAINA. La patruzeci și opt de ore după prăbușirea avionului ce asigura zborul Amsterdam-Kuala Lumpur foarte probabil doborât de o rachetă, cu 298 de persoane la bord printre care 192 de olandezi, rebelii împiedicau acolo accesul inspectorilor internaționali și responsabililor ucraineni, amintește AFP.

VEZI ȘI: AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Traian Băsescu: Accidentul aviatic nu poate fi lăsat fără o anchetă internațională

AVION DOBORÂT în UCRAINA. Șeful diplomației americane a evocat de asemenea "îngrijorarea Washingtonului cu privire la "informațiile conform cărora rămășițe ale victimelor și resturi au fost luate într-un mod nepotrivit" de la locul prăbușirii Boeingului 777 Malaysia Airlines, în apropierea frontierei ruse.

AVION DOBORÂT în UCRAINA. Kerry a chemat de asemenea Moscova să ia măsuri imediate pentru "a reduce tensiunile în Ucraina" și în special pentru ca separatiștii proruși să depună armele.

AVION DOBORÂT în UCRAINA. Anterior, Ministerul rus al Afacerilor Externe a asigurat într-un comunicat că Kerry și Lavrov au convenit că "pe teren, toate condițiile necesare trebuie să fie puse în aplicare pentru ca echipa de experți internaționali să aibă acces" la locul prăbușirii.

VEZI ȘI: AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Sora lui Andrei, despre ultima conversație cu fratele ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel