AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Traian Băsescu: Accidentul aviatic nu poate fi lăsat fără o anchetă internațională

Traian-Basescu-suparat
Traian-Basescu-suparat

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la Sinaia, că accidentul aviatic din Ucraina, în care și-au pierdut viața 298 de oameni, nu poate fi lăsat fără o anchetă internațională și fără consecințe pentru cei care au comis această tragedie.

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. 'Noi susținem o expertiză internațională și asta nu vă spun acum, după ce am văzut alte luări de poziție. Noi am reacționat la circa trei ore după producerea accidentului aviatic (...) Acesta nu poate fi lăsat fără o anchetă internațională și pentru ceea ce s-a întâmplat, 298 de nevinovați uciși într-un act terorist, nu trebuie să treacă fără consecințe. Sigur, asupra acestui lucru mă voi pronunța cu multă claritate de la Cotroceni, pentru că informațiile acumulate și prezentate deja de diverși lideri ai lumii sunt informații pe care le deținem și noi, dar cu certitudine am denuanța unele poziții și o voi face din poziția oficială de președinte, la Cotroceni (...) Vreau să-mi termin propria analiză bazată pe datele pe care le am și repet România nu a aflat nimic nou din declarațiile liderilor politici, însă cred că trebuie pus și degetul pe rană și o voi face de la Cotroceni', a spus Traian Băsescu, citat de Agerpres.

VEZI ȘI: AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Sora lui Andrei, despre ultima conversație cu fratele ei

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Șeful statului a participat sâmbătă la Sinaia în calitate de invitat la deschiderea Congresului Femeilor Populare, în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a organizației de femei a Partidului Mișcarea Populară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel