Urmărește emisiunea live


AVICII droguri și muncă în exces

Avicii
Avicii

Povestea lui Tim Bergling sau rețeta unei vieți curmate prea devreme.

 

Tim Bergling şi-a ales numele de scenă Avicii ca referire la treapta cea mai de jos a infernului budist. Sub acest nume a devenit vedetă  după ce a cunoscut succesul ca DJ când avea doar 20 de ani, relevă un articol publicat online de ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres. A plătit cu preţul sănătăţii această ascensiune meteorică: medicii l-au obligat să se oprească, după ce a suferit o pancreatită acută şi au fost nevoiţi să-i extirpeze apendicele şi vezica biliară.


[citeste si]

Viața într-o geantă de voiaj

”Sunt atât de ocupat încât de multe ori nici măcar nu ştiu în ce oraş mă aflu", sau "pot să mă închid într-un studio de înregistrare şi să stau şi 60 de ore fără să dorm", declara regretatul DJ suedez. Acesta era ritmul lui de viaţă. "Călătoreşti mult, trăieşti într-o geantă de voiaj, mergi în toate părţile şi eşti servit gratis cu alcool. Eşti văzut ca un ciudat dacă refuzi să bei", se justifica tânărul.

A renunţat la băutură, dar răul făcut sănătăţii sale era ireparabil. "Sunt timid şi am emoţii. Aveam nevoie de încredere, alcoolul mi-o oferea, însă, mă transforma într-o persoană dependentă", a mărturisit cel care a murit la nici 29 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel