Autostrada A7, Ploieşti - Buzău. Drulă: Moment mare. Confirmarea că se va face

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Ministrul Transporturilor a oferit detalii despre autostrada A7, Ploieşti - Buzău.

"Am câteva veşti foarte bune. Am aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru A7, Ploieşti - Buzău. E un moment mare pentru acest proiect, practic este asumarea că acest proiect se va face, aprobarea investiţiei de către Guvernul României.

Ce este absolut special la acest proiect este că acest moment va fi urmat imediat de paşi concreţi, adică fiind un proiect care a fost pregătit în ultimii doi ani la stadiul de detaliu, cu Proiect Tehnic, cu partea de exproprieri, de relocări de utilităţi, deja avem în curs exproprierile şi vor fi lansate în curând, iar licitaţia pentru execuţie va fi lansată până la sfârşitul lunii mai. La semnarea contractului, care depinde de desfăşurarea licitaţiei, constructorul poate intra direct în teren, nu urmează o pauză, un an, doi, până când efectiv vedem lucrări.

E un proiect care are o lungime de 63 de kilometri, este un proiect pe care îl vrem finanţat prin PNRR. Este un proiect cu perdele forestiere", a anunţat Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, la finalul şedinţei de Guvern de miercuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel