EXCLUSIV  AUR, voturi PIERDUTE. Marea capcană în care a căzut partidul lui George Simion

George Simion, AUR/ foto Facebook George Simion
George Simion, AUR/ foto Facebook George Simion

AUR, prezentat ca un partid al rezistenței, ar fi picat fix în această capcană, care l-a izolat pe scena politică și blocat în discursul care nu-i deschide altă cale. 

”În acest moment istoric, AUR nu poate fi cooptat la guvernare de niciun partid” a punctat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea ”Ce se întâmplă?”, realizată de Răzvan Dumitrescu, la DCNews și DCNewsTV. ”De nimeni, sunt voturi pierdute!” a completat jurnalistul Bogdan Teodorescu, în cadrul aceleiași emisiuni. 

AUR, blocaj în rezistența anti-COVID

”AUR trebuie să-și rezolve problema cu Bruxelles-ul pentru a deveni un partid frecventabil în România” a continuat analistul Bogdan Chirieac, adăugând: ”Știți de ce nu poate câștiga un rezultat cu adevărat relevant? Din cauza faptului că nu au structuri locale.”

”Și mai e un motiv foarte mare” a venit în completare profesorul Bogdan Teodorescu, explicând: ”Din nefericire pentru ei - partid corect construit, născut din necesitate, făcut cu logică, acoperind foarte multe teme despre care nimeni nu vorbește și pe care le-a unit cu discursul anti-vaccinist, Covid sceptic - au o mare problemă: nu au abordări pe alte teme.

”Deocamdată se fac cunoscuți prin atacurile constante, începute, de fapt, de USR, la adresa președintelui Klaus Iohannis” a amintit Bogdan Chirieac. ”Ei se fac cunoscuți și prin faptul că sunt singura forță politică majoră care contestă viziunea europeană și națională a raportului față de COVID” a adăugat Bogdan Teodorescu. 

AUR, în nicio coaliție previzibilă nici acum, nici în viitor

”Nu au fost foarte atenți (n.r. AUR) cu niște concepte și cu niște teme care au permis să fie încadrați în niște casetuțe și etichetați (”Au și cod de bare” a spus Răzvan Dumitrescu n.r.). Din acest moment, AUR-ul este un partid care nu va intra în nicio coaliție previzibilă în România, pe tabloul de acum.” a punctat Bogdan Teodorescu. ”Nu are cum, nici după viitoarele alegeri, dacă nu-și rezolvă problema cu Bruxelles-ul” a continuat analistul politic Bogdan Chirieac. Sau dacă nu se schimbă viziunea la Bruxelles, a completat profesorul Teodorescu. 

Citește și: EXCLUSIV  Momentul cheie din 2022 în România. Totul depinde de doi politicieni. Ei vor decide cum va fi anul viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel