Augustin Lazăr, desfiinţare DNA: Aşa spun unii. Ce să facem?

Augustin Lazar
Augustin Lazar

Augustin Lazăr a participat la dezbaterea cu tema 'Corupţia în sistemul public de sănătate - analiza cauzelor DNA soluţionate de instanţă prin hotărâri de condamnare rămase definitive în perioada 2015 -2017'.

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a declarat în cadrul întâlnirii, că sistematizarea şi standardizarea actelor infracţionale în orice domeniu reprezintă o trăsătură de profesionalizare.

'Cei care au făcut studii de criminologie pot să observe faptul că a lucra sistematic într-un domeniu infracţional este o caracteristică de profesionalizare infracţională. Prin urmare sistematizarea şi standardizarea actelor infracţionale în orice domeniu este o trăsătură de profesionalizare. Şi atunci ce trebuie să facem? Să desfiinţăm DNA cum spun unii? Nu, să susţinem cadrul legal care este făcut, să susţinem instituţiile care trebuie să verifice acest cadru legal, care trebuie să monitorizeze cadrul legal, să luăm măsuri preventive pentru ca oamenii să fie educaţi şi să aibă un minim de cunoştinţe, un minim de trăsături morale - că nu e voie să bagi mâna unde nu se cuvine - şi că trebuie să ne facem fiecare datoria în mod corect, să fim integri, să educăm oamenii', a afirmat Augustin Lazăr.

El a participat, marţi, la dezbaterea cu tema 'Corupţia în sistemul public de sănătate - analiza cauzelor DNA soluţionate de instanţă prin hotărâri de condamnare rămase definitive în perioada 2015 -2017'.

(continuă)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel