AUGUSTIN JIANU, VICEPREMIER în Guvernul Grindeanu 2-update

Augustin Jianu, actualul ministru al Comunicațiilor, a fost propus de către Sorin Grindeanu vicepremier și ministru al Dezvoltării în noul guvern.

Augustin Jianu a fost invitat la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor, unde a vorbit despre criza momentului. El a spus că Victor Ponta îi va ajuta foarte mult.

"PSD este viu, are opinie proprie. Am primit sute și mii de mesaje de susținere și am înțeles că partidul nu este al unui singur om. Domnului Dragnea, când nu îi convine o persoană, spune că e securistă. Evaluarea făcută de el este aberantă", a mai zis ministrul Comunicațiilor.

[citeste si]

"Dacă premierul îmi cerea demisia, mi-o dădeam în secunda următoare. Nu este exclus să vedem o parte dintre colegi că ei vor lua deciziile, nu alții. Nu toți și-au depus demisiile. Ieri era un om, azi suntem trei. Hai să vedem ce ne rezervă și ziua de mâine", a adăugat Augustin Jianu.

Sorin Grindeanu a transmis vineri la Administrația Prezidențială propunerea de numire, ca interimar, a lui Augustin Jianu în funcția de vicepremier, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Potrivit unui comunicat al Executivului, prim-ministrul a trimis către Administrația Prezidențială propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne și de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

De asemenea, au fost trimise și propunerile de numire, ca interimari, a lui Augustin Jianu în funcția de vicepremier, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, și a lui Sorin Grindeanu în funcția de ministru al Afacerilor Interne, anunță Biroul de presă al Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel