Audierea lui Vela, REPROGRAMATĂ. Oprea: Îl rog să vină să răspundă!

Comisia „Sparanghel”. Audierea lui Marcel Vela a fost reprogramată, după ce marți, 25 august, ministrul a declinat invitația din cauza agendei încărcate. 

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu a mai putut onora marți, invitația la audieri în Comisia parlamentară de anchetă, din cauza agendei încărcate și a unei deplasări în țară.

În consecință, audierea a fost reprogramată pentru data de 1 septembrie, când va fi chemat și ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Tot săptămâna viitoare, la Comisie vor fi invitați reprezentanți ai ITM Cluj, ai unor firme de transport şi de intermediere a forţei de muncă.

„Eu îl rog pe domnul ministru Vela să vină în faţa Comisiei de anchetă, să vină să răspundă întrebărilor deputaţilor şi senatorilor pentru că aşa este corect. Trebuie să răspundă, cu certitudine, unor întrebări care până astăzi nu au primit răspuns, cum ar fi de exemplu - de ce în Ordonanţa Militară 7 a apărut articolul 10 care a dat dreptul curselor charter să fie operate pe aeroporturile din ţară? (...) Cred că nu trebuie să fie speriat, nu are de ce să se teamă să vină în faţa Comisiei de anchetă şi să răspundă unor întrebări care frământă opinia publică din România”, a declarat senatorul PSD Radu Oprea, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel