Au încercat să o fure pe Daisy, un porc vietnamez. Acum sunt cercetați de polițiști

Tentativă de furt bizară în județul Timiș. Mai mulți indivizi au încercat să fure un porc vietnamez, crescut ca animal de companie.

Mai mulți indivizi ar fi încercat să fure un porc vietnamez, scrie Tion.ro. Daisy evadase din curtea în care era ținută, iar tinerii au încercat să profite de acest lucru ca să o fure. Porcul vietnamez este al unei arhitecte care locuiește în satul Babșa, din Timiș. Femeia o crește pe Daisy ca animal de companie. Marți dimineața, proprietara ar fi auzit că animalul țipă așa că a ieșit afară. Atunci a văzut o mașină în fața casei.

”M-am ținut de geamul deschis al pasagerului din dreapta față și vreo 5 minute am insistat să ii dea drumul. La început au susținut că au luat câinele lor în mașină, apoi că au lovit un mistreț. După multe insistențe au deschis portbagajul și au scos-o de acolo pe Daisy, în stare de șoc și cu plăgi împunse pe ambele părți ale capului, respectiv o plagă împunsă în piept, încercare nereușită de a o sacrifica. Este clar că vinovații știau exact cum se sacrifică un porc”, ne-a relatat proprietara animalului pentru Tion.ro. 

După ce a salvat-o pe Daisy, femeia a sunat la 112. Indivizii au fugit, dar au fost prinși la scurt timp de polițiști. Șoferul mașinii ar fi spus că a lovit animalul cu mașina și a crezut că este un porc mistreț. El este cercetat acum pentru tentativă de furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel