Atacuri cibernetice. Dragnea: Nu au ce fura. Baza de date PSD, dispărută de două ori

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, că hackerii nu ar avea ce să ia de la PSD, în eventualitatea unor atacuri cibernetice, în condiţiile în care chiar şi baza de date "a plecat" de acum doi ani. 

Întrebat dacă PSD a luat măsuri pentru a se proteja de eventuale atacuri cibernetice Dragnea a spus că nu, deoarece "nu prea au ce să fure", informează Agerpres.

"Nu, nu prea au ce să fure, pentru că la noi de-a lungul anilor s-au dat de bunăvoie. Atâtea surse au fost în partidul ăsta încât nu era nevoie să fie vreun hacker. Ce să ia de la noi? (...) Baza de date a plecat de mult, de acum doi ani de zile, de două ori a fost dată baza de date. Credeţi că dacă ia cineva baza de date îi suceşte minţile la vreun pesedist? Să fie sănătoşi! N-au ce să ia de la noi! Dar în instituţiile statului sunt importante (n.r măsurile de protecţie împotriva atacurilor cibernetice)", a spus Dragnea. 

La sfârşitul săptămânii trecute, calculatoare din aproape 100 de ţări au fost afectate de o ameninţare de tip ransomware, denumită "WannaCry". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel