Atacul armat din Belgia: Patru morţi, între care un bebeluş, şi peste 100 de răniţi

atac-belgia
atac-belgia

Cel puţin patru persoane, între care un bebeluş în vârstă de 17 luni, au fost ucise şi alte peste 100 au fost rănite, în incidentul armat comis marţi la Liege, în sud-estul Belgiei. Poliţia a descoperit la domiciliul atacatorului cadavrul unei femei.

Un bebeluş în vârstă de 17 luni, care se afla între viaţă şi moarte, a decedat marţi seara, a anunţat spitalul din Liege, informează Mediafax.

În afară de acest bebeluş, în urma atacului au murit doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi, respectiv, 17 ani, şi o femeie în vârstă de 75 de ani.

Autorităţile au numărat în total 123 de răniţi, majoritatea loviţi de cioburile rezultate după spargerea geamurilor unei staţii de autobuz din apropiere. Printre răniţi se numără un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a fost lovit la cap şi este în stare critică, potrivit unor surse spitaliceşti.

Oraşul Liege va respecta un minut de reculegere miercuri la prânz în memoria victimelor acestui atac care a şocat întreaga ţară.

Acest atac, care a şocat Belgia, nu are, aparent, nicio legătură "cu terorismul", ci este un "act izolat cu consecinţe dramatice", a declarat ministrul belgian de Interne, Jöelle Milquet.

Citeşte şi:

Incident armat soldat cu doi morţi şi 47 de răniţi în Belgia – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel