Atacatorul din Colorado, care a ucis șase persoane, era supărat că nu fusese invitat la petrecere

Foto ilustrativ / Pixabay
Foto ilustrativ / Pixabay

Atacatorul din Colorado, care a împușcat mortal șase persoane la o petrecere, era supărat că nu s-a numărat și el printre invitați.

Atacatorul care a ucis șase persoane la o petrecere aniversară ce a avut loc în weekend era supărat că nu a fost și el invitat, spun anchetatorii, potrivit BBC.

Teodoro Macias, în vârstă de 28 de ani, și-a omorât iubita și alte cinci rude la petrecerea cu pricina organizată în Colorado Springs, duminică dimineață. După masacru, bărbatul și-a pus capăt zilelor.

Petrecerea a fost organizată pentru trei persoane, rude, dintre care două au fost ucise. „Când Macias nu a fost invitat la un eveniment de familie, s-a răsbunat deschizând focul”, a spus șeful poliției din Colorado Springs, Vince Niski.

Conform poliției, atacatorul a avut un conflict cu familia vizată la un eveniment anterior și era descris drept „un iubit gelos”.

Atacul a avut loc la mai puțin de două luni după un altul, dintr-un magazin alimentar din orașul Colorado Boulder, soldat cu 11 morți.

Focurile de armă au izbucnit într-o rulotă 

Amintim că Poliţia din Colorado Springs a primit duminică dimineaţa un apel de urgenţă dintr-un parc de rulote, unde a găsit şase adulţi ucişi de gloanţe şi un bărbat grav rănit. Acesta din urmă a fost dus la spital, unde a murit din cauza rănilor sale. Primele elemente ale anchetei au dezvăluit că focurile de armă au izbucnit într-una din rulote, unde mai multe familii erau adunate pentru a sărbători o zi aniversară.

'Suspectul, iubitul unei femei figurând printre victime, a mers la faţa locului cu maşina, a început să tragă asupra oaspeţilor şi apoi s-a sinucis', anunța poliţia într-un comunicat.

Niciunul dintre copiii prezenţi nu a fost rănit, preciza poliţia.

Statele Unite au cunoscut în ultimele săptămâni o serie de atacuri armate: la un punct de lucru al serviciului de livrare FedEx din Indianapolis, într-o clădire de birouri din California, un magazin alimentar din Boulder, Colorado, şi la mai multe saloane de masaj din Atlanta, în statul Georgia.

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat luna trecută că violenţa armată în Statele Unite este o 'epidemie' şi o 'ruşine internaţională'. Peste 43.000 de decese cu arme de foc au fost înregistrate în Statele Unite anul trecut, inclusiv sinucideri, potrivit datelor prezentate de Gun Violence Archive, o asociaţie de cercetare asupra violenţelor cu arme de foc, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel