Aşa arată silicoanele Adelinei Pestriţu: "Rezultatul este mai bun decât mă aşteptam".

Adelina Pestriţu a spus adevărul despre intervenţiile estetice pe care le-a suferit. După ce a intrat în grupul vedetelor cu silicoane, fosta prezentatoare TV a mărturisit ce a determinat-o să apeleze la bisturiu.

2016 este anul schimbărilor pentru Adelina Pestriţu. După ce a rămas fără jobul de prezentatoare TV, s-a implicat într-un proiect online şi a dat fuga la medicul estetician pentru a-şi înfrumuseţa sânii.
"DA, am apelat!

Și o spun răspicat și cu toată convingerea, cu toate că „se poartă" să fii misterioasă și prețioasă când vine vorba despre operații de ordin estetic. Nu știu dacă e bine sau nu, dar eu iubesc sinceritatea. Deși în ziua de astăzi, această metodă de înfrumusețare a trupului (care odată cu evoluția vârstei suferă transformări) este înțeleasă greșit, am curajul și relaxarea să recunosc că AM APELAT LA BISTURIU. (...)

Nu-mi place să fiu ipocrită și să spun că aș fi putut rămâne naturală toată viața, când eu de fapt iubesc perfecțiunea și frumosul. Desigur, nu vom ajunge niciodată să fim perfecte, pentru că perfecțiunea este relativă și înțeleasă după gândirea fiecărui om. În capul meu, perfecțiunea reprezintă echivalentul unei stări de sănătate bune și o înfățișare plăcută.

O femeie are nevoie să se simtă bine în pielea ei, să se simtă frumoasă și să aibă încrederea de sine. (...)

Motivul pentru care m-am operat: După cum prea bine știți, în ultimii doi ani, am pierdut în greutate destul de mult. Mai exact 9 kg. Acest lucru mi-a afectat oarecum armonia anumitor zone ale corpului meu, respectiv bustul. A slăbi nu este întotdeauna un lucru benefic.

M-am prezentat la cabinet, iar în urma consultului și măsurătorilor făcute, concluzia a fost că a venit momentul să îmbunătățim ceea ce curele de slăbire au stricat.

Zis și făcut. Pe 13 aprilie eram la spital. (...)
Și ce credeți?! Nu regret absolut deloc...

Deși sunt în perioada de recuperare, timp în care port bustiera 24/24 pentru că deh, trebuie să fie totul perfect, iar sănătatea este pe primul plan, pot spune că mă simt cu totul și cu totul altfel. Am scăpat de o problemă ce în timp avea să devină un complex.

Operația a fost un succes, și vă mărturisesc din „culise" că rezultatul este mai mult decât ceea ce mă așteptam.

Acum vin și vă spun că susțin operațiile estetice, dar ATENȚIE, doar atunci când sunt o necesitate și nu un moft.

Pentru a avea rezultatul mult dorit, ai nevoie de convingerea că ceea ce faci este bine și nu vei regreta.

Cât despre starea mea, țin să vă spun că a două zi mergeam pe picioarele mele, nesusținută de nimeni, m-am putut ridica singură din pat, fără dureri și fără complicații", a scris Adelina pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel