EXCLUSIV  Ardelean, singurul liberal care s-a opus lui Cioloș. Strategie de RĂSUNET

Deputatul de Timiș, Ben Oni Ardelean, a dat o informație-bombă, în direct, la DC News Live.  

Liberalul a spus că a propus introducerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, dar mai mulți colegi de-ai săi s-au opus.

"Am fost împotriva poveștii cu tehnocrații. În aprilie 2016, vă dau o informație în premieră - am propus, în grupul de la Senat, să introducem o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș. Câștigam alegerile dacă o făceam. Dacă PSD era de acord cu acest lucru, veneam cu varianta: 'noi am introdus moțiunea, noi venim cu propunerea de premier'. Dacă PSD era împotrivă, aruncam acest guvern în brațele social-democraților", a zis Ben Oni Ardelean la DC News Live.

[citeste si]

"Niște colegi de-ai mei, din PNL, care astăzi nu mai sunt în Parlament, s-au opus acestei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cioloș", a mai zis deputatul PNL.

"În ziua investiturii Guvernului tehnocrat, în sala de plen, un coleg de-al meu mai în vârstă mi-a zis: 'vezi o chestiune interesantă? Niciun membru din Guvern nu a coborât în sală și niciun parlamentar nu a urcat la ei'. Mi s-a părut interesant. Era clar o ruptură între politic și zona de Guvern", a adăugat liberalul.

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel