Anunț decisiv din PNL cu privire la Legea salarizării

Deputat PNL Eugen Nicolăescu a anunțat, joi, după consultările dintre reprezentanții partidelor parlamentare privind Codul fiscal, că subiectele pe teme legate de cheltuieli bugetare, precum Legea salarizării, vor face obiectul unor discuții separate și al unui acord politic separat.

"Am convenit cu ministrul Teodorovici că astăzi discutăm Codul fiscal ca fiind o problemă separată. Celelalte probleme care angajează de data asta cheltuieli bugetare să fie o discuție separată pe un acord politic separat", a spus Eugen Nicolăescu, la Palatul Parlamentului.

În ceea ce privește Codul fiscal, liberalul a apreciat că în urma discuțiilor dintre partide "nivelul de predictibilitate a crescut și este în mare parte asigurat".

Vezi și: Ce se întâmplă cu deficitul bugetar, după acordul pe Cod fiscal

"Mă refer la faptul că România se apropie prin aplicarea Codului fiscal de angajamentul internațional referitor la deficitul bugetar. România are, începând cu acest Cod fiscal, garantate o serie de prevederi care asigură mediului de afaceri o dezvoltare sănătoasă. România are, prin acest Cod fiscal, asigurate condiții de competitivitate în ceea ce înseamnă politică fiscală cu alte țări din Uniunea Europeană", a explicat deputatul PNL.

Potrivit acestuia, Ministerul de Finanțe a venit la discuții cu alte cifre, "mult mai aproape de realitate".

"S-a înțeles că e nevoie de timp ca (...) economia României să funcționeze normal, să nu fie dezechilibre pe buget. (...) Azi a adus Ministerul de Finanțe niște cifre care mi se pare mie că sunt mult mai aproape de realitate și care au și o doză de credibilitate mai mare, pentru că se referă la date pe șapte luni din 2015 și poți altfel să vezi cum se previzionează anul acesta, care constituie baza anului următor. Ne bazăm pe o serie de informații mai credibile", a adăugat parlamentarul liberal.

Citește și: Acord final pe Codul fiscal! Ce au decis partidele în privința TVA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel