Antena 3 - Kovesi, CEDO. Mihai Gâdea: Cel mai spectaculos proces

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Procesul Antena 3 – Laura Codruța Kovesi va ajunge la CEDO, conform declarațiilor lui Mihai Gâdea. „Va fi probabil cel mai spectaculos proces cu privire la libertatea presei”, a spus acesta.

„Am hotărât că e momentul să-i dăm ceea ce cere (n.r. referindu-se la Kovesi), bani. Vrea bani de la noi. I-am dat bani lui Kovesi, asta este situația. Recunoaștem decizia unui instanțe și o respectăm, în ciuda faptului că nu suntem de acord cu ea. Și la CEDO vă anunțăm că – acesta este un alt anunț important - va fi probabil cel mai spectaculos proces cu privire la libertatea presei. Acest proces va fi: jurnaliștii Antena 3, postul Antena 3, versus Laura Codruța Kovesi. Modul în care acest proces se va desfășura, chiar dacă el va dura, cred că va fi o piatră de temelie pentru libertatea presei în România", a declarat Mihai Gâdea, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei".

„Noi ne-am gândit să facem un lucru foarte important: să vedem ce zice Curtea Europeană a Drepturilor Omului", a mai zis Gâdea.

„Reacția dumneavoastră este una normală", a comentat Mugur Ciuvică imediat după anunțul lui Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel