ANDREI PLEȘU-RADU BELIGAN. Mugur Ciuvică: Editorial scris complet aiurea

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Andrei Pleşu i-a transmis o scrisoare deschisă actorului Radu Beligan, după ce acesta şi-a arătat susţinerea pentru Victor Ponta. Scriitorul l-a criticat pe maestru că îşi leagă numele de "un caraghios".

VEZI ȘI: Blogger politic: "Beligan nu îl susține pe Ponta"

Mugur Ciuvică este de părere că Andrei Pleșu nu are de ce să-l judece pe Radu Beligan pentru că fiecare român are dreptul să susțină pe cine vrea la Președinția României.

"Traian Băsescu a creat în zece ani de mandat un monstru securist, un mare aparat de propagandă. Creatorul Traian Băsescu este cam tulburat la cap, iar el fiind cam tulburat la cap... trimite tulburarea și în sistemul creat de el și apar nebunii: Nebunia lui Turcescu sau editorialul acesta scris complet aiurea de Andrei Pleșu cu un șir de înjurături inepte de la un om de cultură important altminteri. Andrei Pleșu nu face altceva decât să-l înjure pe Radu Beligan pentru că actorul a vrut să-l susțină pe Victor Ponta. Putea să o susțină pe Elena Udrea, poate să susțină pe cine voia el. Este un cetățean din România care vrea să susțină public un candidat. De ce să sară din baie Andrei Pleșu? Îl certa pe Radu Beligan pentru atitudinea din timpul comunismului. Deși și Andrei Pleșu spunea în text că și el se milogea de Ceaușescu să-l ierte pentru nu știu ce. Când l-ai susținut pe Traian Băsescu, îți permiți să te superi pe Radu Beligan pentru că îl susține pe Victor Ponta? Este o nebunie", a spus Mugur Ciuvică în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel