Andrei Chiliman, despre DEMISIE. "Nu există nicio ȘPAGĂ"

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a făcut primele declarații clare despre dosarul în care a fost reținut și-n care procurorii DNA îl acuză de constituirea unui grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență, în formă continuată.

constituirea unui grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență, în formă continuată.  - See more at: http://www.dcnews.ro/andrei-chiliman-pnl-re-inut-pentru-24-de-ore_478152.html#sthash.oUZGGCKA.dpuf

Primarul Sectorului 1 este sub control judiciar. Acest control pentru 60 de zile presupune și că Andrei Chiliman nu-și mai poate exercita funcția de primar. El declarat, la ieșirea de la Secția 1 de Poliție, că și-a delegat atribuțiile către o altă persoană din primărie.

"Nu există demisie, absolut nimic. Nu a influențat nimeni nimic, nu există dovezi la dosar. Nu are nicio legătură dosarul pentru care am fost chemat cu vreo șpagă sau ceva. Nu există niciun fel de dovadă. Să lăsăm justiția să-și facă treburile. Nu au existat bani. Punct. Nu s-a dat nicio șpagă. O să vin de două ori pe săptămână la Secția de Poliție", a declarat Andrei Chiliman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel