EXCLUSIV  Andreea Sava: Este ceva ce depășește IMAGINAȚIA. Din 2012, trăim extraordinarul

Andreea Sava
Andreea Sava

Invitată la interviurile DCNews, jurnalista Antenei 3, Andreea Sava spune că de câțiva ani nu mai există nici măcar o zi fără ca ceva senzațional să se întâmple. Jurnalista spune ca spectaculosul a devenit ceva care este la ordinea zilei. 

Andreea Sava a povestit și o pildă pe care i-a spus-o un fost profesor cu care a făcut o serie de cursuri de televiziune. 

"Dacă ne uităm la ce se întâmplă în momentul de față, unui jurnalist de Holywood nu i-ar fi dat prin cap. Ce aflăm de la instituții este ceva ce depășește imaginația. Nimeni nu s-ar fi gândit la existența unor protocoale precum cele discutate recent. În momentul de față, realitatea românească a dus la această dezvoltare. Cred că din 2012 încoace, pur și simplu noi trăim extraordinarul în fiecare zi. Un profesor de-al meu cu care am făcut o serie de cursuri de televiziune, dar care nu mai este, Dumnezeu să-l ierte, spunea ceva despre teoria prunelor. Un rom scutură un prun, le alege pe cele mai bune, le mănâncă, iar pe celelalte micționează după care se culcă. Se trezește, după care își dă seama că nu mai erau prune în pom. Apoi din cele rămase pe jos, se apucă și le "evaluează" din nou. Spunea el că asta facem noi în zilele în care nu avem știri, doar că acum nu mai există zile slabe, cu astfel de știri.  În fiecare zi se întâmplă ceva spectaculos. Spectaculosul este la ordinea zilei. Nu te mai miră nimic," a spus Andreea Sava. 

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel