Anamaria Prodan, după ce Corina Caciuc l-a făcut tată pe Reghe pentru a doua oară: "Nu ne interesează câți copii face. Să nu îi părăsească și pe aceștia"

Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, l-a adus pe lume pe cel de-l doilea copil al lor. Ce spune Anamaria Prodan.

"Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel. Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt!

"Să nu îi părăsească și pe aceștia"

De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional, nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf. Vă pup", a declarat Anamaria Prodan pentru actualitate.net.

Anamaria Prodan este logodită, în prezent, cu Ronald Gavril (37 de ani), campion la box, după ce, la începutul lunii martie, acesta a cerut-o în căsătorie, la doar câteva luni de la începutul relației lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel