EXCLUSIV  Amnistie și grațiere, ordonanță de urgență. Viorica Dăncilă, decizie (surse)

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Surse din Partidul Social Democrat au confirmat pentru DCNews ipoteza lansată recent de Ion Cristoiu privind decizia Vioricăi Dăncilă, în privință unei ordonanțe de urgență pentru amnistie și grațiere.  

Invitat la Antena 3, la emisiunea " 100 de minute", prezentată de Alessandra Stoicescu, Ion Cristoiu a spus că premierul Viorica Dăncilă nu va da ordonanță de urgență pentru amnistie și grațiere pentru că în următoarele săptămâni va merge în Parlamentul European. 

Surse din Partidul Social-Democrat au confirmat pentru DCNews ipoteza lui Ion Cristoiu. Aceleași surse precizează că ordonanța de urgență nu va fi dată decât cu acord de la Bruxelles.

Ce a spus Dragnea la finalul ședinței CExN 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național că, personal, nu este interesat de o ordonanţă privind amnistia. 

"Am discutat (n.r. - în CExN al PSD) despre amnistie şi graţiere, că am auzit tot felul de variante pe surse directe, indirecte, surse deschise, venite dintr-o anumită parte a colegilor. Le-am spus că pe mine personal nu mă mai interesează ordonanţa privind amnistia. Vor să o dea la Guvern, să o dea. Când vor să o dea - este problema lor. Unii colegi din cei care mă criticau au ţinut în continuare presiune luni de zile pentru a se emite această ordonanţă. Premierul Viorica Dăncilă a rezistat", a afirmat Dragnea la finalul CExN al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel