Amenințări cu pistolul în trafic. Diniță: Agresivitate la extrem. Comportamente tipice în România

Foto: captură Antena3
Foto: captură Antena3

Lucian Diniță a avertizat încă din 2010 despre agresivitatea șoferilor în trafic și despre șicanările care vor lua amploare cu timpul. Reacția vine în urma unui incident grav petrecut lângă Craiova. 

Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere, a intervenit în direct la Antena 3 unde a reacționat cu privire la șicanarea în trafic cu pistolul, în apropiere de Craiova. 

”Dacă ne amintim, nu este singurul caz și au fost altele și mai rele decât atât, iar acesta nu s-a încheiat rău. Trebuie mers undeva mai în urmă și îmi aduc aminte că undeva în anii 2010 atrăgeam atenția că această violență în trafic va escalada pe măsură ce nu se vor lua măsuri împotriva acestora, măsuri drastice. Pe de altă parte, atrăgeam atenția public asupra faptului că asemenea comportamente sunt tipice numai în România. Nu știu dacă mai există și în alte țări sau nu am văzut eu. Este o agresivitate care este deja dusă la extrem. Ați văzut foarte bine că de fiecare dată când se șicanează șoferii în trafic trec la violență destul de violentă, chiar cu săbii, pistoale, bătaie și așa mai departe. Cred că națiunea română a ajuns la un grad de saturație în care șoferii nu mai pot să reacționeze decât așa. Întrebarea e de ce și de ce în trafic. Ce se întâmpla dacă erau și copii în mașină. Am atras atenția în 2010 că dintr-o țară vecină se importă armament luat cu buletinul. Aici s-a ajuns”, a declarat Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere. 

Vă reamintim că un șofer a fost amenințat cu pistolul în trafic, pe un drum în lucru, în apropiere de Craiova. Imaginile au apărut în spațiul online, iar poliția face acum cercetări. 

VEZI ȘI: Șofer amenințat cu pistolul în trafic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel