Am fost obeză și am vergeturi și celulită. Orice formă aș avea acum, sunt recunoscătoare că nu am forma lui George Buhnici

George Buhnici
George Buhnici

”Dragă George Buhnici... 

... O fostă obeză îți spune că mesajul tău nu a fost despre obezitate, așa cum susții în scuzele penibile pe care ți le ceri pe blogul tău (sper că zilele astea ai ceva trafic pe el). Dacă într-adevăr voiai să vezi ”ț*țe și b*uci”, le apreciai și pe cele cu vergeturi și celulită sau și mai bine, le vedeai acasă. 

Mesajul tău a fost cât se poate de nepotrivit, iar chipul tău din unul al unui bărbat cel mult banal, a devenit o marcă înregistrată a indivizilor care își reduc soția la o formă fizică de ”minoră”, pentru care tu ești recunoscător. Iar ea la fel.

Și ce este mai grav, tu chiar gândești așa! Și tu, și partenera ta de viață, care nu cu mult timp în urmă se plictisea atât de tare de plaja din Turcia și de compania ta, încât a decis să imortalizeze momentul când o doamnă, pe care nu o cunoștea, era fotografiată la mare de soțul ei, aveți valori comune. Mă bucur totuși că ați interacționat pe rețelele sociale, tu apreciind postarea ei. 

Ce gândești și ce spui

Ai afirmat, de asemenea, că ”nu mă voi opri să spun ce gândesc, dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc”. Felicitări, dar este prea târziu pentru tine. Ai spus ce gândeai deja, am aflat cu toții și ne-a fost de ajuns. 

Ce mi-ar plăcea să afli tu, în schimb, sunt următoarele:

- celulita se manifestă atunci când țesutul conector din piele are o elasticitate inegală între derm și fascia superficială (între cele două aflându-se un strat superficial de grăsime)

- la apogeul greutății mele nu aveam celulită, în schimb, la o greutate normală, menținută prin ”săliță” și alimentație, am

- acest lucru poate fi comun și altor femei, indiferent de greutate

- și bărbații au celulită

- îmi ador vergeturile de pe șolduri, picioare, partea dorsală sau piept, au un aspect unic și le expun 

- odată bronzată pielea, zonele cu vergeturi nu se închid la culoare și rămân albe

- primele vergeturi care apar au o culoare roșiatică sau vineție, iar mai apoi se estompează și devin albe

- vergeturile apar și când te îngrași și când slăbești, la sarcină sau creșterea în adolescență

- pe plajă sunt și femei și fete și bunul simț spune că nu ne holbăm bălos la ele

- ”sigur” nu vreau să ne împrietenim

Mesajul nepotrivit ar fi fost contextualizat mai frumos în realitatea în care trăim dacă, așa cum scrie o colegă AICI, ar fi fost asumat. Și tu ai fost criticat pentru modul în care arăți și ai vrut să ai drept la replică. Viceversa văd că nu îți place, dând vina pe trolli și conturi false. Eu sigur nu sunt unul din ei.

Este păcat că nu ai avut ce să înveți de la unii invitați din vlogul tău, experți de rang înalt în comunicare, care ți-au făcut cinste prin imaginea lor lângă a ta, pe care tu i-ai răsplătit cu un asociat blamat de o societate întreagă.

Îmi pare rău că te-am admirat, cândva. Trebuia să văd semnele de mai demult. 

Semnat, 

Am fost obeză și am celulită și vergeturi!”. 

Citește articolul inițial AICI: George Buhnici, declaraţii prin care a revoltat Internetul: Mai daţi, fetelor, pe la sală. Venim la mare să vedem piele, am vrea să nu aibă vergeturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel