"Am făcut un pact". De ce nu mai vorbește Dan Capatos cu Mădălin Ionescu, de zece ani: "A fost destul de urât"

Sursa foto colaj: Facebook Dan Capatos / Mădălin Ionescu
Sursa foto colaj: Facebook Dan Capatos / Mădălin Ionescu

Dan Capatos a reacționat după ce s-a adus în discuție conflictul cu Mădălin Ionescu. Cei doi nu mai vorbesc de zece ani.

"Nu știu dacă vi s-a întâmplat, mie mi se întâmplă anual, ca lucruri din trecut să fie readuse în atenția presei, de genul: "Ce a pățit Dan Capatos". Și se întâmplă câte o chestie de acum zece ani. "Scandalul uitat…". Asta a fost printre ultimele acum. "Scandalul uitat dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos". Ne-am ciondănit și noi la un moment dat, bine a fost destul de urât, dar n-am nimic cu băiatul ăla, chiar n-am nimic, săracul. Putem să mergem să bem o bere. E adevărat că nu vorbim, dar a trecut. A fost ceva punctual când ne luptam pentru audiență ca nebunii. A fost un scandal, ok. Care mai e relevanța că ne-am certat noi acum zece ani?!", a spus Dan Capatos, potrivit viva.ro.

"L-au dat afară de pămpălău ce era"

Totul a început în noiembrie 2014... din cauza audiențelor.

"L-am tot protejat pe băiatul ăsta, Mădălin Ionescu, care știți că l-au dat afară de la Antena 1 de pămpălău ce era. A rămas în continuare cu ideea că e cel mai bun și vă minte în fiecare seară. Apoi, am făcut un pact - să nu mă mai iau de el, să nu mai afle toată țara că a fost singurul om dat afară de fraier ce era. Am zis că poate și-o reveni", a afirmat Dan Capatos la Antena 1, înaintea emisiunii sale.

"Are creierul praf"

Lucrurile au explodat după moartea Mioarei Zăvoranu. Mădălin Ionescu a fost criticat de Dan Capatos, după ce a realizat un interviu cu mama Oanei Zăvoranu pe patul de spital.

"Are creierul praf. E praf de mult. Nu a avut curaj să se întâlnească el cu mine. Nu a avut curaj. A spus foarte multe mizerii. A spus că i-am grăbit moartea Marioarei Zăvoranu. Păi aşa a vrut femeia să se întâmple! Ea ne-a invitat la spital. Până unde poate să meargă mizeria voastră? O să-l dau în judecată. Voiam să îl iert. A spus tot felul de mizerii despre mine. Cu datele şi cu cifrele, îi iau ţigla de pe casa. Ţi-ai luat tratamentul sau nu? Că tu ai zis că luai într-o perioadă", spunea atunci Mădălin Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel