Alina Petre, în lacrimi! Primele declarații după crima din magazinul ei

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a făcut, cu lacrimi în ochi, primele declarații după crima care a avut loc în magazinul ei.

Un copil de şapte ani a rămas pe drumuri după ce fostul iubit al mamei ar fi înjunghiat-o mortal în magazinul în care lucra. Alina Petre, proprietara afacerii, a intrat în direct şi a vorbit despre incident. Alina Petre a reconstituit întregul moment, scrie spynews.ro.

"A venit la serviciu, a fost urmărită de cineva care a intrat peste ea în magazin şi a înjunghiat-o de câteva ori. Avea probleme de mult timp cu fostul iubit. Eu nu l-am văzut, dar cred că despre el este vorba. Nu cred că poate să fie altcineva. Acum vor veni cei de la BGS şi vor lua camerele, vor derula casetele... Mai era o colegă în magazin, dar nu a putut să vadă. Se afla în toaletă şi nu a putut să iasă pentru că individul i-a blocat uşa. A auzit ţipând şi a vrut să iasă. A înjunghiat-o în uşă a băii", a mărturisit Alina Petre.

[citeste si]

Bărbatul, sau presupusul autor al crimei, ar fi avut contact cu proprietara magazinului în trecut. Din declaraţiile pe care le-a făcut, acesta ar fi fost internat în Spitalul de Psihiatrie, după nenumărate ameninţări cu moartea şi chiar cu sinuciderea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel