Alina Eremia și Edi Barbu s-au logodit după opt ani de relație

Foto: Facebook, Alina Eremia
Foto: Facebook, Alina Eremia

Alina Eremia s-a logodit.

După opt ani de relație, Alina Eremia și partenerul ei, Edi Barbu, au decis să se logodească. Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe platformele de socializare, unde și-a etalat cu mândrie inelul primit.

Alina Eremia, recunoscută drept una dintre cele mai de succes soliste din țară, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu de mai bine de opt ani. Deși a fost mereu discretă în privința relației lor, Alina Eremia a ales să împărtășească vestea logodnei pe rețelele sociale. „Sunt de opt ani într-o relație cu Edi, o relație extraordinar de frumoasă, o relație care a înflorit cât se poate de frumos, sunt foarte fericită, cred că este jumătatea mea. Inserez din când în când poze pe rețelele de socializare, pentru că lui nu-i place să apară nici în poze, nici în filmări, dar e imposibil atunci când surprind momente frumoase să nu deschid oamenilor o fereastră către lumea mea”, spunea cu ceva timp în urmă Alina Eremia pentru VIVA!

„Da! La mulți ani, dragoste”, a scris ea în dreptul fotografiei publicate pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

„Felicitări!”, „Să fie într-un ceas bun” "Sunteți doi frumușei. Era și timpul!", au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali, în timp ce Mihaela Rădulescu a reacționat și ea: „Să fie cu fericire... Sunteți faini”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel