Alexandru Gheorghe, ofițerul care a protestat în Piața Universității, a fost reangajat

Ministerul Apărării Naționale a dispus reangajarea lui  Alexandru Gheorghe, locotenentul  care a protestat în 2012, în Piața Universității, îmbrăcat în uniformă și ulterior trecut în rezervă. Acesta a fost reangajat în cadrul Flotilei 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Alexandru Gheorghe a declarat că, în urma procesului pe care l-a intentat Ministerului Apărării Naționale, instanța a decis să fie reangajat pe vechea sa funcție, în același post de unde a fost exclus în 2012.

"Am fost reangajat pe vechea mea funcție, la Câmpia Turzii, așa cum a dispus instanța de judecată. Nu mai vreau să fac niciun fel de comentariu public, voi face ceea ce mi se va ordona să fac. Pot să spun că totul este în regulă", a spus Alexandru Gheorghe.

Citește și: Locotenentul protestatar din Piața Universității a învins Armata la ICCJ, după ce a fost exclus pentru că a protestat în uniformă

Acesta a postat, în urmă cu câteva zile, pe o rețea de socializare, ordinul MApN prin care i se aducea la cunoștință că a fost reangajat în armată.

"«Domnule locotenent Alexandru, începând cu data de 01.08.2014 sunteți rechemat în activitate pe funcția pe care ați ocupat-o la data trecerii în rezervă». Aceeași senzație cu vestea acceptării în Academia Militară în 2004", a scris locotenentul Alexandru Gheorghe pe rețeaua de socializare.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus, în iulie, printr-o sentință definitivă, reintegrarea lui Alexandru Gheorghe în rândul cadrelor active ale Ministerului Apărării Naţionale, care este obligat să-i plătească locotenentului salariile începând cu data trecerii în rezervă şi până la reintegrarea efectivă.

Citește și: MApN: Statul Major a luat la cunoştinţă "cu consternare" de activităţile Lt. Gh. Alexandru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel