Alexandru Arşinel, probleme cu nervul sciatic. Cum se simte

Alexandru Arşinel a declarat, marţi, că a avut "nişte probleme cu nervul sciatic" şi a consultat un medic care i-a prescris un tratament pentru ameliorarea durerii.

Actorul Alexandru Arşinel va susţine spectacolele programate la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, deşi se confruntă cu probleme de sănătate, informează Mediafax.

"Am avut nişte probleme cu nervul sciatic, mi-a creat un disconfort, o durere. Am consultat doctorul, mi-a dat o medicamentaţie, urmând ca nervul respectiv să se dezinflameze - s-a inflamat şi m-a durut. Sunt suferinţe obişnuite de la o anumită vârstă", a spus acesta.

Acesta a precizat că, dacă problema de sănătate nu se rezolvă cu medicamente, ar putea suferi o intervenţie chirurgicală.

"În ultimă instanţă, dacă nu se rezolvă medicamental, trebuie să acţionez într-un fel, dar nu este o operaţie extrem de complicată", a spus Alexandru Arşinel.
 

Citește și: Alexandru Arșinel, despre sâni: “Pe vremea mea nu erau silicoane" - DEZVĂLUIRI incendiare 

 

În prezent, Alexandru Arşinel se află, împreună cu soţia, la Sinaia.

"Sunt la Sinaia, unde eu am o cabană, cu soţia. Mai vin prietenii, au fost copiii, ne relaxăm. Efectiv ne relaxăm şi noi câteva zile", a declarat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel