UPDATE 2: ALERTĂ BOMBĂ la stația de metrou EROILOR

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Stația Eroilor a metroului bucureștean a fost amenințată cu o bombă vineri, 19 iunie, după un apel la 112.

UPDATE 2:

Polițiștii au concluzionat că a fost vorba despre un apel fals la 112, așa că stația de metrou Eroilor și circulația de la suprafață au fost reluate, transmite Metrorex.

UPDATE: 

Pirotehniștii au intervenit, vineri, în stația de metrou Eroilor din Capitală, în urma unei alerte privind amplasarea unei bombe în subteran. Polițiștii și pirotehniștii au verificat zona și s-a dovedit că apelul a fost fals, făcut de un bărbat din județul Olt, transmite Mediafax.

Alerta cu bomba a venit din cauza unui colet cu potențial explozibil din stația de metrou Eroilor, anunțat de un bărbat prin numărul unic de urgență 112.

Un bărbat a anunțat prin apel 112, că la stația de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv. La fața locului au sosit polițiști ai Secției 17 și Brigăzii de Poliție pentru Transport Public - Serviciul Metrou, care au evacuat stația de metrou. În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul este fals, iar bărbatul care a inițiat a fost identificat, ca o persoană de 55 de ani din județul Olt”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Stația a fost închisă, oamenii evacuați, iar trenurile nu opresc, la ora transmiterii știrii, în stația Eroilor, până la finalizarea cercetărilor.

Știrea inițială:

În urmă cu 30 de minute, cineva a sunat la 112 și a anunțat că a pus o bombă la stația de metrou Eroilor. Bineînțeles, este o procedură specială, polițiștii au venit în această zonă. Întreg perimetrul este securizat, sunt polițiști care dirijează traficul și ofițerii serviciului pirotehnic care se află acum în subteran și încearcă să depisteze eventualul material explozibil care a fost anunțat”, transmite un corespondent Digi 24.

Toată lumea a fost evacuată, iar metroul nu mai oprește în această stație”, a continuat corespondentul. Se așteaptă ca circulația să revină la normal în următoarele două ore, în cazul în care pirotehniștii nu găsesc vreo amenințare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel