Alegeri prezidenţiale. Tăriceanu, mesaj cheie pentru PSD

Tăriceanu - Dragnea
Tăriceanu - Dragnea

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit la emisiunea prezentată de Ionuţ Cristache, "România9", despre o posibilă candidatură comună la alegerile prezidenţiale. 

Întrebat despre o decizie în privinţa candidaturii la alegerile prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns:

"După alegerile pentru parlamentul European. ALDE e pregătit pentru formula optimă. Formula optimă ar însemna o candidatură susţinută mai larg, mai puternic, împreună cu PSD-ul", a spus Tăriceanu la TVR1.

În urmă cu doar câteva zile, Liviu Dragnea a spus că o decizie în privinţa candidaturii la prezidenţiale o va lua după alegerile europarlamentare. În acelaşi context, el a mai spus că nu-i este frică de o candidatură împotriva lui Klaus Iohannis.

"Am fost întrebat și eu dacă candidez, dacă nu candidez (la alegerile prezidențiale - n.r.). Am spus, vorbim după europarlamentare. Indeiferent ce spun eu, Iohannis nu scapă de obsesia în ceea ce mă privește. Nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis. (...) Iohannis nu e greu de bătut, pentru că nu a făcut nimic patru ani și jumătate. Nu a făcut decât rău. Blocaje, blocaje, blocaje" , a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel