EXCLUSIV  Alegeri prezidențiale 2019. Astrolog DC News: Surpriză cu privire la numele președintelui

Scutaru Cristina / 02 Martie 2019 / 09:36 Salveaza PDF Comentarii
Alegeri
Alegeri

Anul 2019 stă sub semnul alegerilor pe scena politică. Vor fi alegeri europarlamentare, dar și la alegeri prezidențiale.

Românii se vor prezenta de două ori să voteze în 2019, o dată în luna mai, pentru a-şi trimite reprezentanţii în Parlamentul European, şi încă o dată la final de an, pentru a alege preşedintele României.

Ioan Burculeț, astrologul cunoscut drept cel care a prezis victoria lui Klaus Iohannis, dar și arestarea Elenei Udrea, respectiv a Alinei Bica, a vorbit, la DCNews, despre alegerile prezidențiale. „Este o chestiune interesantă spre finalul anului 2019, când România va intra sub incidența următoarei revoluții solare, adică anul astrologic din 17 octombrie 2019. Va fi o surpriză la care nu se va aștepta nimeni (n.r. cu privire la numele președintelui României). Atât pot să vă spun. Este un Uranus care va aduce elementul surpriză", a spus Ioan Burculeț.

„Partidele politice vor fi șifonate", a mai spus acesta, adăugând: „M-am gândit la o dinamică și la o ecuație la care nu s-ar gândi nimeni acum: nu zic că va veni, la final de an, monarhia în România, dar nu ar fi imposibil. Acel Uranus a mai avut o influență în anul 1989. Atunci, a fost o scindare de putere, a fost revoluție. Toți știm ce s-a întâmplat. Pe mine mă interesează din punct de vedere astrologic, nu politic".

„La sfârșitul lui 2019, în ultimul trimestru, va fi prezent același Uranus. Nu va veni cu revoltă, cu rebeliune, ci cu o reformă totală în sfera politică. Uranus nu prea stă la discuții. Multe partide vor fi șifonate", a completat astrologul.

„Va fi o schimbare la care nu se va aștepta nimeni, nu o va lua nimeni în calcul", a concluzionat Ioan Burculeț.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28