ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Moldovenii stau la coadă să voteze la Chișinău

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Sute de oameni stau la coadă la Institutul Cultural Român şi la Ambasada României din Chişinău pentru a vota viitorul preşedinte al României, potrivit rtv.net. Moldovenii care au și cetățenie română pot vota în 21 de secții de votare, dintre care patru se află în Chișinău.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Independent.md a publicat, duminica dimineata, o postare prin care se atrage atenția autorităților române asupra faptului că sistemul de votare la Ambasada României la Chișinău este deficitar. Oamenii care s-au prezentat astăzi la vot au de așteptat în medie 90 de minute pentru a-și exprima opțiunea de vot.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Alex Cozer, semnatarul materialului, povestește cum a ajuns el să voteze la 30 de km de Chișinău pentru a nu pierde toată duminica la coadă: "M-am trezit la 6:00 pentru a reuși ca măcar azi să nu-mi stric întreaga duminică, așa cum s-a întâmplat la sfârșitul lunii mai, la europarlamentare, când am fost nevoit să renunț la a mai vota după încercări repetate.

Citește și: REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, după SONDAJUL DCNEWS: Ponta și Iohannis, urmați de o surpriză uriașă pe locul 3


ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Din păcate nici azi nu am putut vota la Chișinău, chiar dacă am ajuns la secțiile de votare la doar un sfert de oră după deschiderea lor. Atât la Institutul Cultural Român cât și la ambasada României, cel puțin câte o sută de persoane așteptau deja la coadă. La ritmul în care se trecea, cu siguranță ar fi trebuit să aștept cel puțin 90 de minute pentru a-mi exprima opțiunea de vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel