ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE. Geoană. “Am venit cu bucurie la vot, din trei motive”

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat că a votat cu încrederea faptului că, începând de luni, românii vor pune punct unui “experiment nefericit” care se numeşte coabitarea politică.

"Am venit cu bucurie la vot, din trei motive. În primul rând pentru că punem punct unui regim politic care a fost printre cele mai agresive şi nocive pe care le-a avut această ţară şi într-un fel, ceea ce am fost împiedicaţi să facem prin vot în 2009 şi 2012, se întâmplă în sfârşit acum", a spus Geoană.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE. Corneliu Vadim Tudor: ”Am votat cu răul cel mai mic”

El a arătat că o a doua mare bucurie a sa este legată de ceea ce pare să fie o participare masivă la vot şi a arătat că acesta este un lucru bun, întrucât românii par să redescopere avantajele şi obligaţiile democraţiei.

"Sper ca şi în ţară şi în străinătate această participare să fie considerabilă pentru a putea să redăm alegerilor şi sistemului de vot din România întreaga legitimitate şi forţă pe care o democraţie trebuie să o demonstreze", a spus Geoană.

El a menţionat că a votat, de asemenea, şi cu încrederea faptului că, începând de luni, românii vor pune punct unui "experiment nefericit" care se numeşte coabitarea politică.

"În al treilea rând, votez cu bucuria şi cu încrederea faptului că, începând de mâine, vom pune punct acestui experiment nefericit care se numeşte coabitarea politică în România. Sunt convins că vom avea un preşedinte în jurul căruia ne vom putea uni şi care să poată să ne unească, un preşedinte care să lucreze în echipă, ca partener şi nu ca adversar cu primul-ministru şi cu Guvernul pe care îl va desemna", a mai spus Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel