ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ion Iliescu: Ne aflăm într-un alt stadiu al evoluției societății românești

"Ne aflăm într-un stadiu mai așezat, dar, pe de altă parte, cu probleme specifice acestei perioade", a declarat fostul președinte al României, Ion Iliescu, după ce și-a exprimat în această dimineață dreptul la vot, la Liceul Jean Monnet din Capitală. 

"Ne aflăm într-un stadiu mai așezat. Dar pe de altă parte cu probleme specifice acestei perioade. Am intrat în UE, am intrat în NATO, ne aflăm într-un alt stadiu al evoluției societății românești. Trebuie să știm să valorificăm aceste prilejuri pe care ni le oferă condițiile acuale, a susținut Ion Iliescu, după ce a ieșit de la urne.

Întrebat cum arată viitorul președinteal României, Iliescu a precizat: "Este și o schimbare de generație Eu sper că un băiat tânăr să vină în această funcție. Este noua generație de politicieni, noua generație de oameni cu responsabilități la toate nivelurile Sper că această întinerire a conducerii țări și a conducerii structurilor noastre pe verticală să dea o vigoare nouă, un nou dinamism dezvoltării viitorare", a mai spus fostul șef de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel