EXCLUSIV  Alegeri 26 mai: De ce nu a făcut PSD numărătoare paralelă. Codrin Ștefănescu, după ce a fost înlocuit: Vă promit asta!

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu (PSD) a explicat pentru DC News de ce Partidul Social Democrat nu a avut numărătoare paralelă la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. 

În context, Codrin Ștefănescu a subliniat și obligația pe care o va avea noua conducere PSD, care va fi aleasă peste două săptămâni.

PSD nu a făcut numărătoare paralelă pentru că nu a avut când să mai facă. A doua zi după alegerile europarlamentare a fost arestat liderul partidului. În această condiție de șoc total, cu alegerile pierdute și cu disensiunile apărute în partid, nu s-a mai ocupat nimeni de acest fapt.

În ziua sentinței și arestării lui Liviu Dragnea, eu am depus și mandatul de scretar general al partidului, tot la presiunile din jurul nostru. Era nevoie ca cineva să își asume întreaga campanie.

Prin urmare, rămași fără lider, fără secretar general, rămași cu o conducere interimară și cu toate discuțiile din interior, nu s-a mai ocupat nimeni de numărătoarea paralelă.

Însă, am atras atenția de acum o săptămână că lucrurile nu stau așa. Când mi-am despus mandatul în fața CEx PSD le-am spus că am toate informațiile privind scorul PSD la alegeri, faptul că nu acesta este scorul.

Sunt foarte multe anomalii, foarte multe localități în care există liste suplimentare, dar nu i-a văzut nimeni pe acei oameni acolo. Este obligatoriu să facem această numărătoare în paralel. Cu siguranță, vom face acest lucru după congresul PSD, peste două săptămâni. Apar procese verbale din mii de secții de votare, care nu se închid pe cheie. Există semne de întrebare privind turismul electoral. Se vede cu ochiul liber. Noua conducere a PSD are obligația fermă să facă acest lucru!, a declarat Codrin Ștefănescu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel