Alegeri 2016. Cioloş: Vă invit să votăm cu PNL sau USR

Dacian Cioloş cere electoratului ca duminică să voteze cu PNL sau USR pentru ca proiectele începute de Guvernul său să poată continua.

'Pentru ca aceste proiecte începute în acest an să poată continua este nevoie să fim în măsură să creăm o majoritate parlamentară în jurul celor două partide după alegerile din 11 decembrie, în jurul PNL şi al USR. În felul acesta putem să avem susţinerea politică pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute şi pentru a continua alte proiecte şi alte idei care au reieşit şi au izvorât în acest an. Vă invit deci să votăm cu Partidul Naţional Liberal sau cu Uniunea Salvaţi România pentru că acum pot spune, în sfârşit, că avem cu cine să ducem România înainte!', a arătat joi premierul, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Cioloş a susţinut, totodată, că îşi doreşte să continue un mod de guvernare bazat pe transparenţă şi eficienţă, atrăgând atenţia că toate proiectele sale pot fi întoarse dacă se revine la o guvernare bazată pe minciună şi populism.

[citeste si]

'A fost o guvernare bazată pe o bună gestiune a banului public, pe integritate, pe transparenţă şi pe eficienţă şi ne dorim să continuăm acest mod de guvernare. Însă ne dăm seama că, chiar dacă a trecut un an de zile, toate aceste proiecte începute pot fi uşor întoarse dacă revenim la un mod de guvernare bazat pe minciună, bazat pe populism şi bazat pe corupţie', a mai spus prim-ministrul. El a mulţumit PNL şi USR pentru decizia de a susţine 'necondiţionat' Platforma România 100, partide 'care au decis să pună accentul pe valori şi pe principii înainte de a vorbi de angajamente legate de un viitor program de guvernare'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel