Alec Baldwin a vorbit pentru prima dată în faţa camerelor, după accidentul mortal

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Actorul Alec Baldwin a făcut primele mărturisiri după accidentul de pe platourile de filmare. 

Filmările la western-ul american "Rust", îndoliate de moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă accidental de actorul Alec Baldwin pe platourile de filmare, nu se vor relua, a declarat sâmbătă vedeta de la Hollywood, informează AFP, scrie Agerpres. 

"Uneori se întâmplă accidente pe platourile de filmare, dar nimic de genul acesta. Exista o probabilitate de unu la un trilion ca acest lucru să se întâmple", a precizat actorul.

Prima dată în fața camerelor



Alec Baldwin a vorbit pentru prima dată în faţa camerelor de televiziune de la tragedia din 21 octombrie şi a repetat cât de îndurerat este după acest incident fatal.

"Era prietena mea", a povestit el despre Halyna Hutchins, potrivit unei înregistrări video publicate pe site-ul dedicat celebrităţilor TMZ, care îl arată pe Alec Baldwin acompaniat de soţia sa, Hilaria, în Manchester, Vermont (nord-est).

Imediat după tragedie, actorul şi-a exprimat şocul şi tristeţea pe Twitter şi a precizat că în prezent cooperează cu poliţiştii responsabili cu ancheta.

Nici o arestare nu a avut loc



Nici o arestare nu a avut loc în acest stadiu al anchetei, iar cercetările continuă cu privire la circumstanţele tragediei de la Bonanza Creek Ranch, unde se filma "Rust", un western a cărui acţiune se desfăşura în secolul al XIX-lea. Actorul exersa mişcarea de scoatere a unui pistol din toc şi a îndreptat apoi arma spre camera de filmat în momentul în care s-a produs împuşcătura care i-a fost fatală directoarei de imagine şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza la umăr.

Baldwin a declarat totodată că este incapabil să răspundă dacă va putea juca din nou într-o peliculă care implică folosirea unor arme de foc şi a indicat că filmările la westernul "Rust", al cărui producător este, nu se vor relua.

"Eram o echipă foarte, foarte unită, care făceam un film împreună şi după aceea s-a întâmplat acest oribil eveniment", a adăugat el.

Ar putea fi urmărit penal



În cadrul unei conferinţe de presă, procuroarea responsabilă cu ancheta în acest caz, Mary Carmack-Altwies, a declarat că urmărirea penală împotriva actorului Alec Baldwin nu este exclusă în acest stadiu.

Toate opţiunile sunt pe masă în acest stadiu şi nimeni nu este exclus cu privire la posibile urmăriri penale, a detaliat Mary Carmack-Altwies în conferinţa de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel