ALDE îi acuză pe liberali că încearcă destabilizarea ţării

Copreşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, i-a acuzat joi, într-o conferinţă de presă, pe liberali că folosesc circumstanţele demisiei Guvernului Ponta pentru manipularea electoratului şi crearea de instabilitate a ţării. 

'După cum am mai spus, demisia unui Guvern din cauze emoţionale de mare amploare poate fi înţeleasă, însă folosirea unor anumite circumstanţe pentru a crea haos şi dezordine este de-a dreptul antinaţională. Aşa zişii liberali, de fapt tot PDL-işti, doresc alegeri anticipate, fără să le pese de degringolada politică şi economică acestei variante', a afirmat Mircea Purcaru.

Acesta a susţinut că stoparea unor proiecte de care depinde modernizarea ţării, adoptarea legii bugetului, fără de care toate măsurile economice benefice luate de către Guvernul Ponta ar sări în aer, nu îi interesează pe PDL-işti.

În altă ordine de idei, copreşedintele ALDE Arad şi-a exprimat încrederea că preşedintele Klaus Iohannis, dacă respectă legile şi Constituţia, nu va avea altă soluţie decât numirea unui premier tot din partea coaliţiei majoritare.

'Dacă doreşte să îşi respecte promisiunea că va fi altfel de preşedinte decât Traian Băsescu, Iohannis va numi un nou premier din partea coaliţiei care deţine o majoritate solidă în Parlament', a mai afirmat Mircea Purcaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel