ALDE, critici dure pentru PNL

Zilele acestea PNL a devenit în mod oficial un partid cu o conducere monocefală, una impusă nu aleasă în mod democratic așa cum se practică în orice partid politic, suține Ioana Ciupe, copreședinta  TLDE.

"Astfel, s-a realizat și oficial dictatura în PNL. Noul partid creat în urma fuziunii din 2014 nu mai are nimic de-a face cu Partidul Național Liberal istoric, cu principiile apărate de vechii liberali: stat democratic, drepturile și libertățile cetățenilor.

PNL e o dictatură, iar acest lucru este afirmat fără perdea de lideri ai partidului precum doamna Varga sau domnul Pașcan, cei care au ajuns la capătul răbdării cu această conducere. Tineretul ALDE apreciază faptul că tot mai mulți reprezentanți ai PNL au curajul de a spune în mod public că această formațiune nu mai e un partid democratic și că e subjugat intereselor personale și de grup ale celor aflați vremelnic în funcții de conducere.

PNL nu mai are nicio legătura cu respectarea și apărarea principiilor democrației și liberalismului. Liberalii și toți cetățenii români care își doresc un stat democratic puternic, în care drepturile și libertățile cetățenilor sunt respectate au în ALDE partidul care și-a propus să se lupte pentru ca în România democrația să fie protejată", susține aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel