Cătălin Beciu, propus pentru excludere din ALDE, după episodul "Manifestație nazistă, niște cretini!"

Comisia de fuziune a ALDE a hotărât să propună Delegaţiei Permanente Naţionale excluderea lui Cătălin Beciu, ca urmare a 'declaraţiilor politice grave care au afectat imaginea partidului', se arată într-un comunicat al ALDE, scrie Agerpres.

”Comisia de fuziune a ALDE, cel mai înalt for de conducere al partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, a hotărât, conform statutului, să propună Delegaţiei Permanente Naţionale excluderea domnului Cătălin Beciu, ca urmare a declaraţiilor politice grave care au afectat imaginea partidului şi care se îndepărtează de principiile liberale, democratice şi de respect în ceea ce priveşte drepturile fundamentale ale cetăţenilor, cu referire specială la libertatea de exprimare, precizează sursa citată.

Delegaţia Permanentă Naţională va analiza în proxima şedinţă propunerea Comisiei de fuziune şi va decide pe baza votului membrilor săi.

În 20 ianuarie, vicepreşedintele ALDE Cătălin Beciu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, s-a autosuspendat din funcţia politică, după ce a criticat, pe pagina sa de socializare, protestele împotriva proiectelor privind graţierea şi modificarea Codurilor penale. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel